četrtek, 2. maj 2013

FINALE NA TV3 MEDIAS OD 10.5-15.5 OB 19.05!

Big Foot Mama je med prazniki izvedla finale natečaja Pet ta hudih, s katerim izbira pet mladih glasbenikov, ki bodo z njimi nastopili na koncertu 17. maja v ljubljanskih Križankah. Med petnajstimi finalisti so jih izbrali pet; in vsak od njih bo z Bigfooti na odru Križank odigral po eno skladbo.

 V finale so Bigfooti uvrstili štiri pevce oz. pevke, pet kitaristov, tri basiste in tri bobnarje. V studiu Railroad v Ljubljani so skupaj preživeli dva zabavna dneva in hkrati posneli TV oddajo v več delih. Z vsakim od finalistov so zaigrali skladbo, s katero se je prijavil na natečaj. »Neverjetno, koliko talenta se skriva po Sloveniji. Prav vsi, ki so prišli v finale, so odlični! Odločitev, kdo od njih naj z nami nastopi v Križankah, vsekakor ni lahka. Večina od izbranih je med nas prišla z dobro mero treme, ki smo jo razbijali s sproščenim druženjem in glasbenim improviziranjem. Nenazadnje - to ni resničnostni šov, ampak rokernol. Mi smo predvsem počaščeni, da toliko mladih nadebudnežev glasbeno raste ob naši glasbi!« pravijo Big Foot Mama.

 Dvodnevno druženje je beležila televizijska ekipa, ki bo finale zmontirala v šest kratkih televizijskih oddaj. Prva bo na sporedu na TV3 Medias v petek, 10. Maja ob 19.05, člani Big Foot Mame pa bodo v zadnji oddaji razglasili rezultate vročega izbora - KDO BO SESTAVLJAL PET TA HUDIH?

 Big Foot Mama že nestrpno pričakujejo svoj koncert v Križankah; isto navdušenje pa nedvomno z njimi deli tudi Pet ta hudih!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar