sobota, 12. november 2011

Snemanje v Berlinu

Četrtek, 20.10. bo za Big Foot Mamo še dolgo ostal poseben datum. Na prvi zasnežen letošnji dan smo v Cvetličarni doživeli enega izmed boljših koncertov v zadnjem času.

Že ob prihodu na prizorišče smo začutili, da bo imel večer neko posebno energijo. In prav smo imeli. Dve uri koncerta sta minili hitreje kot bi mignil in skupaj z občinstvom smo dali vse od sebe. Odigrali smo vse svoje največje uspešnice, družbo nam je delal gost na saksofonu Lovro Ravbar iz Leeloojamais, premierno pa smo predstavili tudi čisto novo skladbo Slab spomin, ki je že takoj naletela na zelo dobre odzive. Na isti dan smo izdali tudi dvd z našim dokumentarnim filmom Tist' dan v tednu, ki že od prvega predvajanja prejema pozitivne kritike. Vendar to ne pomeni, da bomo počivali ali odnehali. 

V decembru nas, kot se za mesec spodobi, čaka kar nekaj koncertov, po novem letu pa nekaj, česar se že vsi močno veselimo. Snemanje nove plošče! Januarja se bomo kolektivno odpravili v Berlin kjer bomo posneli nov material. Zanimivo bo videti, kako bomo skupaj funkcionirali in ustvarjali daleč od doma. Bomo pa zveste oboževalce o vsem dogajanju sproti obveščali.


Foto: Bruno Sedevčič

Ni komentarjev:

Objavite komentar