sobota, 2. april 2011

Ortofest, snemanje oglasa in nagrada radia Hit

Preživeli smo dva zelo lepa dneva. V četrtek smo otvotili Ortofest v ljubljanskem Orto Baru. Po sedmih letih smo se vrnili na to (že kultno) prizorišče. In spet podoživeli nor klubski feeling. Orto se je tresel od začetka do konca, folk je norel, kar nam je dalo še dodatnega zagona! Super noč!

V petek pa smo se najprej sestavljali do popoldneva, potem pa na obvoznico, kjer nas je čakala ekipa Agencije za varnost v prometu. Odzvali smo se namreč povabilu na snemanje oglasa HVALA, KER VOZIŠ ZMERNO. Pravijo, da se bo na TV vrtel od 18. marca dalje. Bilo je še posebej zabavno, ker je bil z nami naš kombijaš Ajlan, ki je najbolj zaslužen za to, da se na koncerte vozimo varno.

In večera še ni bilo konec. Šli smo v Cvetličarno, kjer je Radio Hit na prireditvi Hitov hit hitov podeljeval nagrade za največkrat predvajane skladbe vsakega leta od 1993 do 2010. Vsak dobitnik je tudi izvedel svoj komad v živo. Mi smo slavili v letu 2008, saj je bila Pomlad v izvedbi Big Foot Mame in Ansambla Lojzeta Slaka tisto leto največkrat predvajan komad na Radiu Hit. Hvala Hitu za podporo, žal Pomladi nismo izvedli v živo, ker se je Lojze opravičil. So pa zato predvajali posnetek z Viktorjev. Hvala publiki za bučen aplavz!

Mi pa medtem že pridno obiskujemo plac za vaje in že se krešejo nove kreativne ideje! No, najprej mora Grega še posneti vokale za Umazan dež, potem pa pičimo dalje! :)

Foto: PhotoEcliptic
Foto: PhotoEcliptic

Ni komentarjev:

Objavite komentar